S'obre la preinscripció a les escoles bressol amb la gratuïtat d'Infantil 2 (P2)

L'escolarització d'I2 passarà a ser gratuïta gràcies a les aportacions de l'Ajuntament i d'un increment de recursos de la Generalitat

Escola bressol municipal de Sant Cugat.
Escola bressol municipal de Sant Cugat. | Aj. Sant Cugat
S.B.
09 de maig del 2022
Actualitzat a les 19:21h

El període de preinscripcions a les escoles bressol de Sant Cugat ha donat aquest dilluns el tret de sortida i s'allargarà fins al 20 de maig. Un termini que també arriba enguany amb una important novetat: la gratuïtat i l'ampliació de places d'Infantil -2 (anteriorment denominat P2) gràcies a les aportacions de l'Ajuntament i d'un increment de recursos de la Generalitat. 

Així doncs, el cost total de la plaça d'I2, que és de 7.248 euros per infant/curs, es repartirà entre 4.053 euros per part de l'Ajuntament (56% del total) i 3.194 euros per part de la Generalitat (44%). I és que fins ara, les famílies havien d'aportar uns 1.740 euros per infant escolaritzat a I2. 

Des del govern local, la regidora d'Educació Pilar Gorina ha celebrat la notícia que "beneficia l'accés de l'alumnat a l'etapa 0-3 anys i l'estalvi de les famílies"; facilitant així, afegeix, la conciliació laboral i l'equitat a la societat.

Tanmateix, l'altra gran novetat és l'augment de les places d'IS en previsió d'un augment de sol·licituds per escolaritzar infants. Aquestes places s'ofertaran als centres La Mimosa (+11 places) i El Niu (+11 places).

Tota la informació i l'accés per fer les preinscripcions ho trobaràs a través d'aquest enllaç