coronavirus

El jovent de Sant Cugat s'organitza per fer voluntariat davant la crisi sanitària del coronavirus

Les Joventuts d'ERC de Sant Cugat, l'Aplec Jove Sant Cugat i Arran Sant Cugat es posen "al servei de la comunitat" per fer tasques de cangur, compra a gent gran o persones en risc, assessorament laboral...

per Sergi Baixas, 13 de març de 2020 a les 14:15 |
Els joves de Sant Cugat s'organitzen per fer voluntariat davant la crisi sanitària del coronavirus | Joventuts d'ERC de Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El jovent santcugatenc s'organitza davant la crisi del coronavirus per posar-se "al servei de la comunitat" de Sant Cugat. Les Joventuts d'ERC Sant Cugat, l'Aplec de Sant Cugat, Arran Sant Cugat i Hora Bruixa, han anunciat a través de les xarxes socials que es posen a disposició de serveis comunitaris per "donar un cop de mà" a tota aquella persona que ho necessiti. Tasques d'abastiment de productes bàsics per les persones en risc, compra per a la gent gran, fer cangurs, assessorament laboral... Tot sota el compliment de les mesures de seguretat i exigències sanitàries corresponents. Es tracta d'un moviment de joves i estudiants d'instituts i universitats que ja s'han o s'estan organitzant a altres zones afectades per la pandèmia del covid-19.

Com funciona?

Aquest és el compte de Telegram des d'on es farà la difusió. El número de telèfon per contactar per qui ho necessiti és el 631 664 015; també es pot contactar a través del mail xarxasuportstc@gmail.com.


Perquè no suposi molt de risc i evitar el contagi, els organitzadors es dividiran en petits grups, evitant la rotació i evitant que qui prengui cura dels infants no estigui en contacte amb la gent gran!


 

Participació