El xef impostor de «Joc de Cartes»: «He tornat un altre cop a la cuina»

Sergi Cobaleda reapareix a la televisió en un espai que barreja gastronomia i entrevista a un personatge

Sergi Cobaleda davant els fogons
Sergi Cobaleda davant els fogons | Cedida
14 de març del 2023
Actualitzat a les 9:48h
La temporada de tardor de Joc de Cartes es va estrenar, el passat mes d'octubre, amb un programa farcit de polèmica -buscava el millor xef jove del Vallès Occidental- i va tenir a la diana de les crítiques Sergi Cobaleda, del restaurant Can Sidro. Es va fer passar per cuiner i el jove ara ha avisat: "He tornat un altre cop a la cuina".

Cobaleda fa un espai gastronòmic dins Tiempos eran tiempos a 25tv, amb el nom Amor con cocina. Complementa la preparació del plat amb l'entrevista a un personatge tot asseguts a taula. Així ho ha explicat a NacióSabadell i ha indicat que l'oferta li va arribar del presentador del programa, Toni Guerrero, "va llegir la crítica de Ferran Monegal a El Periódico de la meva participació a Joc de Cartes i li va interessar", ha assenyalat.



S'enregistra al seu establiment, a Palau-solità i Plegamans, i ho fa amb els cuiners del restaurant preparant un àpat, "no soc el que es posa als fogons, però vaig fent coses". Posteriorment, xerra amb el convidat a taula. Tot plegat, en un format d'uns 40 minuts i, per ara, ja hi han passat la cantant Sonia Madoc i l'escriptor Mario Gascón.



"No he fet cap formació", ha confessat entre el pas pel programa de TV3 que presenta Marc Ribas i l'emissió actual. "No soc xef, però m'agrada, m'apassiona aquest món", ha admès Cobaleda.

"Als altres concursants crec que no els ha sortit res"
Precisament, Ribas, en el veredicte final, el va acusar d'enganyar-los per la seva participació com a xef quan no ho era. "No tinc mal record", ha reconegut Cobaleda i ha continuat, "si no fos així, no faria tot el que estic fent. Als altres concursants crec que no els ha sortit res. Al final, tothom es recorda de mi". I és que, malgrat surt poc, "de casa a la feina i de feina a casa. Una nit a Manresa em van reconèixer i em van demanar fer-me fotos".

Cobaleda, però, ha confessat que també va rebre retrets del tipus : "No et feia vergonya presentar-te a un programa de cuiners sense ser-ho" i els contestava que "vergonya no s'ha de tenir, perquè sinó mai faràs res". Segueix sense haver contactat amb els companys que va competir a Joc de Cartes, "segur que no em volen ni veure", ha finalitzat.