Vídeo: dos ferits al cedir una tanca al partit de futbol entre el Vic i el Manlleu

13 de maig del 2012
Vista general del camp, amb la zona de l'accident al fons. Foto: Osona.com.

Un mínim de dos seguidors de l'equip de futbol de l'AEC Manlleu han resultat ferits aquest migdia al camp de la Unió Esportiva de Vic quan ha cedit una tanca just en el moment que estaven celebrant el tercer gol del seu equip, en un derby de màxima expectació de la Tercera Divisió que els enfrontava amb el Vic, ja que el Manlleu necessita un punt per accedir al play-off de la categoria.

L'incident s'ha produït aproximadament a les 13:15 h, quan es portaven poc més de cinc minuts de la segona part del partit. L'eufòria dels seguidors manlleuencs per celebrar el gol i saludar els seus jugadors ha provocat el trencament d'una tanca i la caiguda d'entre 25 i 30 persones, algunes de les quals han resultat ferides d'una gravetat no especificada. Es creu que el nombre mínim de ferits és de dos.

En aquests moments (13:45 h) dues ambulàncies estan esperant per fer el trasllat dels ferits. La primera de les ambulàncies ha trigat quasi 15 minuts en arribar al camp, i l'altra, uns cinc minuts més.

El partit ha hagut de ser suspès immediatament i no hi ha constància de quan es reprendrà.

Actualització a les 14:07 h

El partit ha estat reprès a les 14:00 h, per disputar els prop de 35 minuts que quedaven pendents, sota un cel que amenaça pluja. De fet, ja estan caient xàfecs en diversos punts de la comarca.

Els dos ferits han estat recollits per les ambulàncies i traslladats a un centre sanitari. Un d'ells, amb fractures al fèmur i a la tíbia, i l'altre, amb una luxació al genoll.

Agents dels Mossos han indicat als supporters del Manlleu que es traslladessin a una altra zona del camp per seguir el partit.

Actualització a les 15:00 h

El partit ha acabat amb el resultat de 0-4 a favor del Manlleu, que s'ha classificat per jugar el play-off d'ascens a Segona Divisió. Els jugadors manlleuenc han celebrat la victòria al mig del camp, amb els seus aficionats.

Una ambulància, al punt del sinistre. Foto: David de Dios.