Colau, escridassada entre llàgrimes al pregó de la Festa Major de Gràcia

Cuixart ha intervingut per calmar el públic: "Tots som el mateix poble"

Lluís Girona
15 d'agost del 2021
Actualitzat a les 14:51h
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha estat rebuda amb xiulets escridassada al pregó de la Festa Major de Gràcia. Perquè pogués parlar, el pregoner Jordi Cuixart ha hagut d'intervenir per defensar-la: "Tots formem part del mateix poble". L'hostil rebuda ha provocat les llàgrimes de l'alcaldessa de la capital catalana.

Un cop el públic s'ha calmat, l'alcaldessa ha recordat "moments molt complicats" amb Cuixart i agraït als organitzadors que la Festa Major es pugui dur a terme. En acabar el discurs, Colau sí que ha rebut alguns tímids aplaudiments.

L'alcaldessa ha reaccionat a l'escridassada aquest diumenge. "No deixem que cap actitud sectària espatlli aquesta convivència. Jo no ho faré. No deixaré que cap xiulet modifiqui els meus sentiments i afectes cap a persones que pensen diferent de mi. Gent com en Jordi Cuixart", ha escrit en una publicació a Instagram.



El president d'Òmnium ha donat el tret de sortida a la Festa Major del barri amb una consigna clara: "No renunciem mai a tornar-ho a fer", en referència al "somni compartit, la victòria i la llibertat". En el pregó del barri en el qual resideix, Cuixart ha animat a pensar quins són els motius que "emplacen a la lluita" i ha demanat "recuperar els carrers".
Arxivat a