Martí Pujol
Cap comentari
23/11/2017
«En aquest moments tan decisius per al futur del país, les administracions públiques catalanes han d’estar més que mai al costat del món local»
Javier González
Cap comentari
20/11/2017
Jo no vull que a Terrassa el govern de tots es converteixi en un titella dels que han provocat a Catalunya el trasllat de més de 2.500 empreses, segons el Col·legi de Registradors, que més de 1.000 hagin traslladat el seu domicili fiscal, i que més de un terç de la riquesa de Catalunya miri cap a altres comunitats autònomes.
Javier González
1 comentari
07/11/2017
L'ofuscació de Jordi Ballart per mantenir l'alcaldia a qualsevol preu després del pitjor resultat electoral del PSC a Terrassa, el va portar a col·locar al seu expartit en l'òrbita dels que han animat l'actual crisi institucional a Catalunya.
Josep Ballbè
1 comentari
27/10/2017
No puc suportar tanta incompetència en molts dels nostres dirigents. Fent de mags, dia rere dia van parint conceptes/mots nous com els que poso al títol del meu article.
Xavier Matilla
Cap comentari
27/10/2017
Sembla ridícul que tant Ballart com Sàmper estiguin esperant la votació d'avui al Senat per decidir què faran.
Isaac Albert
1 comentari
25/10/2017
«La constitució d'una República Catalana per construir un estat de dret democràtic i real o la possibilitat d'un cop d'estat a les institucions catalanes»
Isaac Albert
1 comentari
19/10/2017
He tingut un sentit record per Josep Maria Jarque, pedagog i terapeuta català. Nascut a Barcelona, terrassenc d’adopció i de militància.
Xavier Matilla
Cap comentari
19/10/2017
És evident que en aquests moments, de la mà del PP, la separació de poders en l’estat espanyol no funciona.
Joan Martínez Colás
Cap comentari
16/10/2017
El cant coral es converteix en una activitat aglutinadora i diversa en què la partitura és l'excusa perfecta per la trobada.
Josep Ballbè
1 comentari
15/10/2017
El proppassat dia deu, ens deixava un egarenc llegendari. Profundament entranyable i amb una bonhomia fora del normal. Per a poder parlar d’en Francesc Palet i Setó, crec que caldria demanar permís.
Josep Ballbè
1 comentari
14/10/2017
Mantenir el caliu de la pagesia a Terrassa no és tasca fàcil. Per raons prou òbvies. La fundació egarenca que duu el seu nom mereix un sentit homenatge.
Isaac Albert
1 comentari
13/10/2017
La voluntat és donar una oportunitat al diàleg, encara que a l'altre costat mai no hi ha ningú.
Josep Ballbè
Cap comentari
09/10/2017
La tupinada de veure que et reclamen més de cinc milions d'euros t'ha apretat el pompis i ja no ho veus tot tan blanquinós. T'avanço que pots esborrar-me de la llista o cens de donants d'almoina prorratejada.
Isaac Albert
2 comentaris
08/10/2017
El que va passar diumenge, i els dies posteriors amb les massives manifestacions als carrers de les nostres ciutats, demostra que som un sol poble.
Josep Ballbè
Cap comentari
06/10/2017
No pot ésser que, sense comprar entrada, ens toqui assistir a una partida de frontó. A cada pilota, te'n retornen una molt més grossa.
Lluïsa Melgares
Cap comentari
06/10/2017
En aquella època la transsexualitat era marginada i reprimida per la societat, alhora que ignorada pels mitjans de comunicació i la política. Les persones trans quedaven fora de la llei, sobretot les dones que sovint eren vinculades al món de la prostitució.
Josep Ballbè
4 comentaris
30/09/2017
Cal mantenir el cervell actiu i la mirada expectant. Un dia o altre canviarà alguna cosa. De moment, tanmateix, el sol sortirà per a tothom. Pels catalans de primera i, alhora, pels qui algú manté que no ho són...
David Aguinaga
3 comentaris
29/09/2017
Què succeeix a les escoles perquè alguns estudiants catalans considerin que vulnerar la Constitució, democràticament votada, és més democràtic que acatar-la?
Isaac Albert
Cap comentari
29/09/2017
Per a Catalunya, la república va significar esperança i il·lusió. Anys de progrés social, de creació cultural i de plenitud nacional. Dit això, però, no vull parlar del passat, sinó del present i del futur.
Josep Ballbè
Cap comentari
18/09/2017
La nena té dos anyets. Té problemes a la vista i l'oïda. No parla. Té el cervell immadur i, sobretot, té greus problemes de psicomotricitat. Tan bon punt vagi avançant la regressió, el més probable és que es torni cega i sorda, sense poder menjar per via oral i sense poder fer -ni tan sols- les quatre o sis passetes que encara pot fer.
Laura Pinyol
1 comentari
10/09/2017
«Dilluns és un escenari per a l’exhibició de força. De tots depèn que la convocatòria de la Diada sigui, una vegada més, un clam»
Josep Ballbè
4 comentaris
25/08/2017
Han estat molts els qui han ficat cullerada en el tema dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Sovint, amb més pa que formatge. O amb cert cinisme. Com ara tots aquells que han aprofitat l'avinentesa per escombrar a favor del procés sobiranista.
Josep Ballbè
1 comentari
21/08/2017
Em reventa i treu de polleguera la utilització tendenciosament interessada per barrejar el fet terrorista amb el sobiranisme i la independència.
Josep Ballbè
Cap comentari
11/08/2017
On s'és vist que, al llarg d'un munt de dilluns seguits, els operaris de TMB hagin fet vaga de metro? O que es muntin unes cues demencials a l'aeroport del Prat?
Josep Ballbè
Cap comentari
08/08/2017
Són molts els qui s'esglaien davant l'etapa final del nostre camí. N'Àngel, però, mai no deixà d'ésser un exemple vital d'allò que representa.
Josep Ballbè
Cap comentari
03/08/2017
Realment es deia Norma Jeane Mortenson. L'àlies fou el nom artístic pel qual tots recordem qui va ésser un símbol sexual de l'època.
Noel Duque
Cap comentari
28/07/2017
No sé si hauria de dir això, però la veritat és que al llarg d’aquests dos anys hi ha hagut més d’una ocasió en què he tingut ganes de deixar aquesta preciosa responsabilitat –que no per preciosa deixa de ser una gran responsabilitat- i tornar a caminar lleuger per la vida.
Magí Cadevall
Cap comentari
27/07/2017
Volem una independència exprés, però no hem estat capaços de fer una llei electoral en 38 anys. Llavors, com es regulen les eleccions al Parlament en un país tan democràtic com Catalunya?
Marià Galí
Cap comentari
27/07/2017
Certes decisions unilaterals de l’administració local, amb molta ideologia i poca imparcialitat, i sense cap diàleg previ, sobre qüestions que podien ser abordades en bona harmonia, han tensionat la relació de tal manera que no ens han deixat altra solució que la formulació dels preceptius recursos legals per defensar els nostres drets.
Nuri Escudé
Cap comentari
26/07/2017
Ho aconseguirem? Els sardanistes hi posarem el coll? Són dubtes que tinc per tots els tràmits que s'han de fer.
Pàgina 1 de 23