Les noves cares al Vallès Oriental del partit de Puigdemont

Pilar Calvo a Barcelona ciutat, Maria Àngels Planas a la vegueria de Girona o Eusebi Campdepadrós al Camp de Tarragona són alguns dels nous coordinadors de Junts

Carles Puigdemont, en la fundació de JxCat.
Carles Puigdemont, en la fundació de JxCat. | Junts
J.V.
10 de novembre del 2020
Actualitzat el 29 de març del 2022 a la 13:02h
Junts per Catalunya comença a construir la seva estructura territorial. El nou partit de Carles Puigdemont, que encara no ha desvelat la incògnita de si es presentarà a les primàries per escollir el cap de llista del partit a les eleccions del 14-F, ha triat els coordinadors de la formació a totes les vegueries i comarques. 

Al Vallès Oriental, els més votats han estat Raül Garcia i Ramírez (145 vots), Albert Serrà i Ramos (137) i Jordi Xena i Ibàñez (132). En total, a la comarca han votat 169 persones, un 64,75% del cens. També hi ha presència de noms del Vallès Oriental als resultats de la vegueria de les comarques de Barcelona, com Maria Antònia Martínez (545 vots), Jordi Nadal (539), Nàdia Budó (529) i Àlex Sastre (520). 

A la resta, hi destaquen figures conegudes en l'àmbit nacional, com la de la periodista Pilar Calvo, habitual en mitjans de comunicació; o el diputat per Tarragona i secretari primer de la mesa del Parlament, Eusebi Campdepadrós. També hi abunden els diputats provincials (Lleida i Girona) i càrrecs del món local presents també en consells comarcals (Catalunya Central, Penedès i Alt Pirineu). Aquests són els nou noms més destacats, els dels coordinadors a les vegueries.