1 de 10
DIPUTACIÓ

La Diputació de Tarragona aprova una modificació de crèdit de 10 milions d'euros

La sessió també ha aprovat inicialment el projecte de construcció d'una rotonda a la intersecció de la carretera TV-3025 i el camí de les Candenes a l'Ametlla de Mar, amb un pressupost de 393.818,70 euros

El ple de la Diputació de Tarragona, celebrat aquest divendres. | Diputació de Tarragona.
per Redacció, Tarragona | 28 d'octubre de 2022 a les 12:27 |
El ple de la Diputació de Tarragona ha aprovat per unanimitat una modificació de crèdit que servirà per dotar de pressupost diversos projectes i actuacions a la demarcació per valor de 10 milions d'euros. D'entre les accions previstes destaca l'ajut de 263.808 euros a les famílies en situació de pobresa energètica.

La modificació també permetrà destinar 540.000 euros als consells comarcals per al programa de mobilitat que fa possible el servei de transport escolar no obligatori al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. Una altra de les actuacions que es podran dur a terme són les obres de millora de l'estanquitat de la coberta de la Catedral de Tortosa, que comptaran amb un ajut de 38.000 euros.


D'altra banda, la sessió plenària ha aprovat inicialment al projecte de construcció d'una rotonda a la intersecció de la carretera TV-3025 i el camí de les Candenes a l'Ametlla de Mar, amb un pressupost de 393.818,70 euros. Aquest projecte permetrà ordenar el trànsit i augmentar la seguretat de tots els usuaris en aquest punt de la xarxa viària. La rotonda també farà la funció de porta d'entrada a l'entorn urbà per a tots els vehicles i vianants que accedeixin a la població de l'Ametlla de Mar.
 

 

Participació