AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Sant Pere i Sant Pau i Ponent tindran pistes esportives a l'aire lliure

L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat un modificatiu de gairebé 2 milions d'euros en el pressupost

per Redacció, Tarragona | 29 de juny de 2022 a les 11:59 |
L'Ajuntament de Tarragona. | Josep M. Llauradó
L’Ajuntament de Tarragona ha aprovat un modificatiu de crèdit per valor d’1.781.126,61 euros que es destinaran a la rehabilitació de locals cedits a associacions de veïns, la rehabilitació de la façana de l’Ajuntament, a les pistes poliesportives de Ponent, les pistes esportives de Sant Pere i Sant Pau i a complementar les subvencions ja donades per l’esport base a clubs com el Nàstic, el CBT i el Voleibol SPiSP. 85.000 euros provenen del romanent del Patronat Municipal d’Esports, als que s’afegeixen 45.000 més per complementar aquesta partida i que també es destinaran a clubs esportius.

El conseller de Serveis Centrals, Jordi Fortuny, assegura que “posem els diners on fan falta en el moment que fan falta. Estem destinant els diners d’un pressupost prorrogat a les necessitats reals de la ciutat”.


Per la seva banda, el conseller de Territori, Xavier Puig, destaca la necessitat dels projectes que veuran la llum amb els diners aprovats avui per plenari: les pistes poliesportives de Sant Pere i Sant Pau i Ponent. “Són dues prioritats que fem de la mà de les associacions de veïns dels barris i que suposaran una gran millora per Sant Pere i Sant Pau i Ponent perquè donaran vida i permetrà la pràctica de l’esport a l’aire lliure i el seu ús per persones de totes les edats”, afegeix.

“L’objectiu és que les obres comencin a finals d’anys i suposarà la transformació d’uns espais degradats. Ara no hi ha pistes esportives a l’aire lliure a Sant Pere i Sant Pau, per tant, és un equipament molt necessari”, subratlla Puig.


El projecte contempla la instal·lació d’una pista de futbol sala i una altra de bàsquet. “Es tracta d’un espai urbà per a la pràctica esportiva que utilitzarà tot el barri, perquè és una instal·lació que pot ser utilitzada per tothom”, apunta Puig. Aquest equipament esportiu se sumarà al nou gimnàs municipal, a la transformació urbanística de la plaça Catalunya i a la renovació de la plaça de la Cinquena Promoció.

Pistes poliesportives de Ponent


Pel que fa a les pistes multiesportives de Ponent és un equipament que s’ubicarà a la zona nord-est del barri i comptarà amb una pista de bàsquet, una de futbol sala, així com una pista poliesportiva i de patinatge, una de petanca, un circuit de salut i una zona d’escacs. A més a més de comptar amb una zona boscosa de pi i alzina. “És un projecte molt necessari per als veïns de l’Albada i Parc Riuclar”, conclou el conseller de Territori, Xavier Puig. El temps d'execució és de 5 mesos.

 

Arxivat a:
Política, plenari, Tarragona
Participació