ECOLOGISTES

Un centenar de persones reivindiquen la demolició de la plataforma del Miracle

Les entitats convocants proposen renaturalitzar un dels espais més emblemàtics de Tarragona

per Josep Maria Llauradó, Tarragona | 23 de gener de 2022 a les 12:04 |
La cadena humana ha estat sense contacte entre els participants per garantir les mesures sanitàries. | Josep M. Llauradó
Vint anys després de la seva inauguració, un centenar de veïns de Tarragona s'han concentrat davant la plataforma de formigó de la platja del Miracle per reclamar-ne la seva demolició. Convocats per SOS Costa Daurada, els participants han seguit les instruccions per tal de formar una cadena humana, això sí, sense agafar-se les mans per garantir les mesures sanitàries contra la Covid.

La concurrència no ha permès, però, complir l'objectiu inicial d'envoltar la plataforma. Sí que hi han assistit membres de partits com la CUP o En Comú Podem, que donen suport a la renaturalització de la zona tal com reclamen des de SOS Costa Daurada. Des de fa anys, aquest indret -que va costar a l'erari públic més de 8 milions d'euros- té l'accés tancat al públic i els diversos governs n'han promès el seu reaprofitament, sense resultats.


Segons SOS Costa Daurada, la demolició de la plataforma sortiria més econòmica que no pas la seva rehabilitació. De fet, han presentat una moció al plenari per tal que els partits a l'Ajuntament es posicionin sobre aquest debat. 

 

Participació