POLICIAL

Denuncien un home armat amb destral i ganivet a la Part Alta

L'inici del primer cap de setmana íntegre amb l'oci nocturn en funcionament ha comportat una nit moguda a Tarragona

per Redacció, Tarragona | 26 de juny de 2021 a les 10:19 |
Una moto de la Guàrdia Urbana de Tarragona, en una imatge d'arxiu. | Jonathan Oca
Nit moguda a la Part Alta de Tarragona en l'inici del primer cap de setmana íntegre en què l'oci nocturn ha pogut reobrir. Segons fonts de la Guàrdia Urbana, a dos quarts de dotze es va produir una baralla en una terrassa d'un bar de la plaça dels Sedassos. Els agents van identificar els implicats i van marxar del lloc.

Uns minuts més tard, una persona va avisar que hi havia un individu a les escales de la Catedral amb una destral a la mà i un ganivet a l'altra, colpejant aquestes eines contra l'escala. Els agents de la Guàrdia Urbana el van identificar i li van decomissar els objectes. A més, el van denunciar per tinença d'armes i per orinar a la via pública.


A més d'això, diversos veïns han penjat imatges a les xarxes d'aglomeracions de gent al carrer Trinquet Vell en confluència amb la baixada de la Misericòrdia. Malgrat que la Guàrdia Urbana s'hi va desplaçar, no consten identificacions ni denúncies en aquest indret.

Sí que hi va haver, però, una actuació a les tres de la matinada per la presència d'un grup de persones a la plaça de la Font bevent, però van marxar en el moment d'arribar la policia.

 

 

Participació