ELECCIONS 14-F

La candidata del PNC per Tarragona jugarà en directe per Twitch al Minecraft per acostar-se als joves

Serà aquest divendres a les set del vespre

per Redacció , Tarragona, 14 de gener de 2021 a les 10:10 |
Àurea Rodríguez, candidata del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) per la demarcació de Tarragona el 14 de febrer. | Josep M. Llauradó
“Comença la partida!”. Amb aquesta frase inicia Àurea Rodríguez, la candidata del Partit Nacionalista de Catalunya a la demarcació de Tarragona, el compte enrere per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer del 2021.

Ho farà aquest divendres 15 de gener del 2021, a les set del vespre, jugant al Minecraft amb els internautes que es connectin a la plataforma Twitch, que és tendència des de fa uns mesos. D’aquesta manera, es converteix en la primera política de Catalunya en utilitzar aquesta plataforma per a la comunicació política.


Minecraft és un joc de construcció que permet a cada jugador decidir l’objectiu que vol perseguir durant la partida, com passa en l’acció política, en què cada partit té uns ideals i un programa per tal de construir un país i una societat millor.

Àurea Rodríguez repta els joves a participar-hi compartint amb ella una partida. Així, diu, podrà conèixer "de primera mà" les inquietuds i preocupacions d’aquesta part de la població “que és molt important, perquè és el futur i haurà de trobar oportunitats per quedar-se en el territori, un dels principals handicaps de Tarragona i les Terres de l’Ebre”, ha dit Àurea Rodríguez.


També vol "aprendre d’aquests joves que es connectin" perquè “la meva filla diu que soc una n00b jugant”, ha explicat. “Sempre he pensat que per millorar les coses cal escoltar a les persones que en saben, no com passa massa sovint a la política i s’ha demostrat amb la pandèmia. Això no pot ser”, ha afegit.

 

Participació