PARTITS

Isabel Lázaro (Vox), contractada com a assessora a la Diputació de Saragossa

L'excandidata a les eleccions municipals tarragonines darrerament s'està deixant veure en concentracions per la millora de l'atenció primària

per Redacció , 27 de novembre de 2020 a les 13:41 |
Santi Abascal, president de Vox, i Isabel Lázaro, candidata del partit a l'alcaldia de Tarragona. | Jonathan Oca
El partit d'ultradreta ha contractat la presidenta de Vox a Tarragona, Isabel Lázaro, com a assessora de la Diputació de Saragossa, segons ha avançat Crónica Global. Qui va ser candidata a les eleccions municipals a l'Ajuntament de Tarragona, ara ha aconseguit un sou de 30.000 euros bruts l'any en una ciutat que es troba a 240 quilòmetres de distància del seu lloc de residència. Lázaro s'ha deixat veure darrerament en diverses manifestacions a Tarragona, per exemple, per la millora de l'atenció primària als CAP, un fet que seria improbable si dugués a terme la seva jornada íntegrament de manera presencial des de Saragossa.

Segons ha detallat ella mateixa, està "teletreballant" i per això pot compatibilitzar la seva feina amb l'assistència a actes des de Catalunya estant. Vox va aconseguir, gràcies als resultats a les eleccions municipals a la demarcació aragonesa, un escó a la Diputació de Saragossa. Això va donar dret al grup a poder "col·locar" aquesta tarragonina -que anteriorment havia anat a llistes del PP. Lázaro és ara mateix el pilar més important del partit a Tarragona, després que s'hagin succeït algunes dimissions i fins i tot hagi estat acusada d'injuriar qui va ser cap de llista a Reus, Jordi Ferré. Tot i aquests problemes, Lázaro podria ser escollida aviat com a cap de llista per a les eleccions autonòmiques catalanes per Tarragona.

 

Participació