Tot el que necessites saber per poder votar a les eleccions generals del 23-J

Qualsevol reclamació es podrà presentar fins al 12 de juny

Imatge de l'obertura del col·legi electoral de Mira-sol
Imatge de l'obertura del col·legi electoral de Mira-sol | Aj. de Sant Cugat
Nació
05 de juny del 2023
Actualitzat el 08 de juny a les 10:42h
Un total de 65.510 santcugatencs podran exercir el dret a vot a les eleccions generals del pròxim diumenge 23 de juliol. Per a qualsevol consulta en relació amb el cens electoral, l'Ajuntament ha facilitat un telèfon de contacte al 010 d'Atenció Ciutadana (900 104 941 si es truca des de mòbil o de fora del municipi) i un formulari en línia al web municipal. 

Les possibles reclamacions respecte a inclusions o exclusions al cens es podran realitzar de forma presencial i amb cita prèvia fins al 12 de juny a qualsevol de les OAC de l’Ajuntament (centre i districtes).

Les persones que desitgin exercir per correu el dret a vot ja ho poden sol·licitar a partir de l'Oficina del Cens Electoral

Els col·legis electorals de Sant Cugat:


L’Ajuntament habilitarà 90 meses electorals de 36 col·legis repartits arreu de la ciutat. Només hi haurà dos petits canvis respecte a les darreres eleccions municipals celebrades el 28 de maig: el col·legi electoral situat a les piscines del Parc Central s’elimina –per tal de no interferir amb el servei de piscina- i les seves dues meses passaran al col·legi electoral de l’escola Joan Maragall (que ja va funcionar com a col·legi electoral les darreres eleccions del 28-M); i el de l'escola Pins del Vallès s'elimina arran de les obres que s'estan fent al seu accés i passarà al col·legi electoral de l'institut Leonardo da Vinci. Per tant, es manté el mateix nombre de meses (90) però s’elimina dos col·legis electorals (passen de 37 a 35).