L'EMD de Valldoreix presenta una nova app-moneder per «dinamitzar i potenciar» el comerç local

Hi hauria prop d'una quarantena de comerços valldoreixencs interessats i el portal podria continuar desenvolupant-se en un futur per acollir el vessant d'ecommerce

Herrada, Múñoz i Arroniz, a la roda de premsa d'aquesta tarda al Begudes de Valldoreix
Herrada, Múñoz i Arroniz, a la roda de premsa d'aquesta tarda al Begudes de Valldoreix | EMD
04 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:51h
El govern de Junts per Valldoreix ha presentat aquesta tarda a contrarellotge -per l'inici del període electoral- una nova app per "dinamitzar, potenciar i cohesionar" els comerços de la Vila. L'objectiu de la iniciativa, que ha costat 2.800 euros, busca fidelitzar la clientela, fer augmentar les vendes i difondre el teixit comercial de "proximitat i de qualitat" territori.

A l'aplicació, els establiments que vulguin associar-se gaudiran, en paraules de l'executiu, d'una "eina publicitària molt important" que servirà per donar-se a conèixer entre la població de l'entorn. Ara bé, com ha fet destacable, la vicepresidenta, Susana Herrada, i la vocal de Comerç, Lluïsa Múñoz, han exposat que els clients que es registrin podran beneficiar-se d'una sèrie d'avantatges i recompenses a través d'ofertes i promocions. En aquest sentit, després de comprar, els clients podran consultar el seu saldo econòmic per futurs descomptes en una targeta-moneder i bescanviar particularment en cadascun dels establiments associats. 

Actualment, l'app continua tancada i no està previst que s'obri abans del mes de maig. En aquesta línia, la idea és celebrar una sessió de formació pels comerciants que es vulguin adherir al projecte durant les pròximes setmanes. Segons Mayte Pérez, hi hauria prop d'una quarantena de comerços valldoreixencs interessats i l'app podria continuar desenvolupant-se en un futur per acollir el vessant d'ecommerce

Des de l'Associació de Comerciants de Valldoreix, la presidenta Olga Arroniz confia en l'èxit d'aquesta iniciativa "pionera" que contribuirà a dinamitzar el sector.