Fernández-Jordán renega de Cs i trasllada el seu suport al PP

Després d'abandonar Cs a mig mandat -octubre del 2021-, ara afirma que se sent "completament identificada" amb el projecte d'Álvaro Benejam

Múnia Fernández-Jordán amb Álvaro Benejam
Múnia Fernández-Jordán amb Álvaro Benejam | Cedida
09 de març del 2023
Actualitzat a les 17:19h

Després d'esquinçar el carnet de Ciutadans (Cs) i quedar-se la cadira del plenari com a regidora no-adscrita, l'excandidata taronja Munia Fernández-Jordán ha anunciat aquest dijous el seu suport a l'alcaldable del Partit Popular(PP), Álvaro Benejam. "És necessari recolzar una candidatura amb un projecte il·lusionant per la ciutat, que comparteixo i amb el que em comprometo totalment". 

En aquesta línia, Fernández-Jordán ha exposat que els blaus ostenten "l'opció que millor representa, no només els ideals que em van fer entrar en política, sinó també el millor futur per a aquesta ciutat". Després d'abandonar Cs a mig mandat -octubre del 2021-, ara afirma que se sent "completament identificada" amb el projecte de Benejam a qui elogia com a "persona solvent i amb uns principis i valors ferms". 

Per tot plegat, insta a tot el "constitucionalisme santcugatenc" a agrupar-se sota la bandera del PP com a única formació espanyolista amb prou força per obtenir un bon resultat a Sant Cugat". "Una visió local, catalana i d'Estat que combat els mals actuals d'un país destrossat pel socialisme oferint unió i gestió per aconseguir una societat més lliure i justa entre iguals", ha sentenciat.

Per la seva banda, Benejam ha celebrat el suport públic de Fernández-Jordán, destacant alhora la seva "gran feina" durant els darrers 8 anys al servei de la ciutadania com a regidora a l'Ajuntament santcugatenc. 

Segons ha pogut saber NacióSantCugat, aquest pronunciament no implicaria l'adhesió de l'extaronja a la llista electoral dels populars, la qual ja tindrien tancada des de fa setmanes.