Tres detinguts per robar amb força domicilis de Sant Cugat

Durant l'escorcoll, els Mossos van trobar tornavisos, martells, brides, llanternes i jocs de guants

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos a uns presumptes lladres
Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos a uns presumptes lladres | CME
Redacció
23 de gener del 2023
Actualitzat a la 13:53h

El passat 17 de gener, els Mossos d'Esquadra van detenir tres homes de 23, 24 i 47 anys com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força. La detenció es va efectuar en el moment que dos agents de paisà van detectar una actitud sospitosa per part dels individus a l'entorn del barri de Mira-sol (Sant Cugat).

Segons informa el cos policial, aquestes persones caminaven amb una distància d'uns cinc metres entre elles, vestien de fosc i s'anaven fixant en les entrades dels blocs de pisos. Principalment, d'aquelles entrades que quedessin més fosques i disposessin de jardí amb plantes baixes

Malgrat intentar observar-los de lluny, en detectar la presència policial, els sospitosos van pujar a un vehicle que els esperava amb el motor en marxa i van intentar fugir a gran velocitat. No obstant això, els agents van aconseguir barrar-los el pas i aturar-los al mateix temps que arribaven més patrulles del cos. 

Durant l'escorcoll, els Mossos van trobar dos tornavisos, llanternes i jocs de guants. A més a més, a l'interior del cotxe van requisar una motxilla amb un martell i unes brides al seu interior. 
 

Imatge del material requisat als tres presumptes lladres Foto: CM3

Llibertat amb càrrecs


La Unitat d'Investigació de la comissaria de Rubí es va fer càrrec de la investigació i va atribuir als detinguts dos robatoris amb força comesos els dies 10 i 13 de gener a Sant Cugat. El modus operandiseria el mateix, accedir a l'interior dels domicilis forçant la porta de la terrassa. 

El passat divendres 20 de gener, els detinguts van declarar en seu judicial davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí, decretant-se llibertat amb càrrecs