Sant Cugat organitzarà la 1a Nit del Teixit Econòmic: un nou espai de trobada i cohesió pel comerç local

L'Ajuntament oferirà un reconeixement públic al patrimoni del teixit productiu del municipi

Gent passejant pel centre de Sant Cugat
Gent passejant pel centre de Sant Cugat | Sant Cugat Comerç
Redacció
27 d'octubre del 2022

Sant Cugat estrena un nou espai de trobada i cohesió pel seu teixit productiu. Sota el lema "Passió pel que som", l'Ajuntament ha organitzat la 1a Nit del Teixit Econòmic amb l'objectiu de retre homenatge a l'activitat de les empreses, comerços, emprenedors i associacions de la ciutat. "És important impulsar fòrums com aquest per crear un espai que permeti desenvolupar sinergies entre el sector", ha reivindicat la tinència de Presidència, Pere Soler

La cita tindrà lloc el pròxim dijous 3 de novembre a les 19.30 h al Teatre-Auditori i comptarà amb l'assistència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i de l'alcaldessa, Mireia Ingla. Durant l'acte, l'equip de govern oferirà un reconeixement públic a les entitats del col·lectiu que hagin esdevingut referents del teixit productiu santcugatenc -com ara Sant Cugat Comerç o Sant Cugat Empresarial- o empreses que hagin estat presents al municipi des de fa més de 50 anys.

"Amb aquest esdeveniment volem posar en valor el paper i gran tasca del nostre teixit econòmic. I és que l'empresa, el comerç i les nostres entitats també són patrimoni de la nostra ciutat demostrant-t'ho diàriament amb la seva implicació, col·laboració i servei a la ciutadania", ha exposat la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Elena Vila.

Durant l'esdeveniment, també tindran lloc diversos diàlegs per reflexionar sobre el teixit econòmic local, amb la participació d’empreses com Cottet, HP, Nino Álvarez, Sant Cugat Esports, Tous, Grup Catalana Occident, Fluidra i Pastisseria Sàbat.