La Festa Major i la Nit Jove de Valldoreix faran un «pas endavant» per fomentar la participació ciutadana

El govern de la Vila es compromet a obrir la comissió a totes les entitats i a la ciutadania no associada

Festa Major de Valldoreix 2019.
Festa Major de Valldoreix 2019. | EMD Valldoreix
17 de febrer del 2022
Actualitzat el 13 de juny del 2023 a la 13:30h

El govern es compromet a obrir la comissió de Festa Major a totes les entitats i a la ciutadania no associada que vulgui pugui participar en la creació del programa de la Diada de Valldoreix i de la Nit Jove. Així s'ha aprovat per unanimitat a partir d'una moció presentada per ERC on es reivindicava fomentar la participació ciutadana amb "incidència real"

Durant el debat, el vocal d'ERC, Lluc Cahís, ha reconegut avui dia de participació "ja n'hi ha", però ha reclamat fer un "pas endavant". En aquest sentit, ha remarcat que es tracta d'un "acte de sobirania" que, alhora, "desperta l'interès per allò públic i col·lectiu". Una "cessió de poder", ha exposat Cahís, per aconseguir una ciutadania més arrelada i compromesa amb la Vila.

Des de l'equip de govern, el vocal de Cultura i Joventut, Bernat Gisbert, ha volgut defensar la tasca feta fins ara i ha assegurat que "sempre s'ha escoltat a tothom". Tot i això, "ens equivocaríem si votéssim en contra i, en aquest sentit, mai donarem l'esquena a la participació veïnal", ha rematat el vocal de Junts per Valldoreix afegint-se al sentit de vot de la resta de formacions polítiques del plenari.