«Carrer Joan Oliver, una actuació absurda»

Opinió de Montserrat Vinyals, veïna afectada per la nova pacificació del carrer Joan Oliver

Imatge actual del carrer Joan Oliver de Sant Cugat
Imatge actual del carrer Joan Oliver de Sant Cugat | Sergi Baixas
Redacció
24 de gener del 2022
Actualitzat a les 12:48h

Tinc 80 anys. Vaig a tot arreu a peu i també en autobús sempre que puc. Estic indignada perquè sembla que els responsables municipals, que han decidit el que s’ha fet al carrer Joan Oliver, no deuen circular a peu pels carrers del nostre barri.

La vorera del carrer Joan Oliver és intransitable, un s’ha de fixar en tot moment on posa els peus. És obvi que això necessita una solució, però el que ha fet l’Ajuntament no té cap sentit. Com que no es pot passar per la vorera pel seu mal estat, tot i que té una amplada suficient, ara s’ha tallat el carrer perquè es pugui passar pel mig. 

Considero que això és començar la casa per la teulada. No està bé. Abans de fer peatonal un carrer que és totalment pacífic, que no té trànsit i només és utilitzat pels veïns que entren al seu pàrquing i esporàdicament pels usuaris de la zona verda, s’han de fer altres coses.
 

Imatge del nou carrer pacificat a l'entorn de l'escola Pi de'n Xandri Foto: Sergi Baixas


Abans de treure cotxes que no molesten a ningú s’ha de començar perquè les persones grans puguem circular “pacíficament” per les voreres, o és que ara la gent de la meva edat hem d’anar també en bicicleta? 

Sóc una persona gran, però encara penso i no té sentit el que han fet sense consultar als veïns. Al carrer Joan Oliver no li passava res. He parlat amb molta gent i ningú ho troba bé. En canvi vull afegir que sóc presidenta de l’escala i els veïns se’m queixen del soroll grossíssim que fan els camions que passen pel carrer Llaceres, això sí que és un problema.

Entenc que cal fer coses. però no destrossar el que funciona. Aquesta actuació és absurda.

Montserrat Vinyals i Aiguadé