La Covid assassina de nou «Pedra i Sang»: totes les funcions del 20è aniversari, suspeses

La tragicomèdia musical s'ha suspès a causa de diversos posititus entre els membres de la companyia teatral

Pedra i Sang
Pedra i Sang | Aj. de Sant Cugat
20 de desembre del 2021
Actualitzat a les 16:45h

La Covid-19 assassina de nou "Pedra i Sang". La tragicomèdia musical recuperava enguany la Sala Capitular del Claustre del Monestir per celebrar el seu 20è aniversari entre les parets del recinte eclesiàstic després que l'any passat s'acabés fent una lectura dramatitzada excepcional al Teatre-Auditori arran de la pandèmia. Al final però, aquest Nadal tampoc es podrà celebrar l'esperada efemèride.

Aquesta tarda, l'entitat Amics de Pedra i Sang i l'Ajuntament de Sant Cugat han decidit suspendre totes les funcions previstes per aquest Nadal després de diagnosticar-se diversos casos positius de Covid-19 entre els membres de la companyia teatral. 

Davant d'aquest context, la tinència d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha lamentat: "Malauradament la Covid ens impedirà també aquest any gaudir de la tragicomèdia "Pedra i Sang" però agraeixo  i dono suport a la decisió presa per l’entitat, posant per davant de tot la salut". 

Des de l'Ajuntament comuniquen que tothom que hagi adquirit les entrades a través d’Eventbrite rebrà el reemborsament directament a la targeta amb la qual es va fer el pagament.

Pedra Sang 2021 (20è aniversari) by Sergi Baixas on Scribd