Àngel Segura, nou cap local de la JNC de Sant Cugat per unanimitat

La nova executiva de les joventuts presenta un "ambiciós" pla de mandat per ajudar a recuperar l'alcaldia

Segura ha presentat el seu Pla de Mandat davant del partit
Segura ha presentat el seu Pla de Mandat davant del partit | TW
S.B.
05 d'octubre del 2021

La secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), ja té nou cap després de votar-se la nova executiva per unanimitat. Àngel Segura substituirà a Mireia Ferrer que ha renunciat al càrrec per "motius estrictament personals". Així doncs, Segura assumeix el títol exposant el seu "ambiciós" Pla del Mandat

Durant els pròxims mesos, la JNC té com a objectius enfortir el nucli, desplegar-se arreu de la ciutat, créixer en nombre de militants, ampliar l'altaveu a través de les xarxes socials i preparar-se "intensament" de cara a les eleccions municipals. La voluntat serà ajudar a la candidatura de Junts per recuperar l'alcaldia. "Cal aturar el tripartit fallit, desorganitzat, caòtic i paralitzant que governa l'Ajuntament de Sant Cugat", ha manifestat Segura. 

Per la seva banda, la portaveu de JxSTC, Carmela Fortuny, ha reivindicat la feina feta des de les Joventuts; mentre que el Secretari General de les JNC, Álvaro Clapés-Saganyoles, ha fet èmfasi en la "gran rellevància" del nucli santcugatenc en la política catalana, fent especial esment al vicepresident Jordi Puigneró i a l'exconseller Damià Calvet.

Malgrat aquest moviment, Ferrer es mantindrà en la nova executiva mentre que Josep Arcas esdevé secretari d'organització.