Carles Brugarolas es postula com a alcaldable de Junts per a les pròximes eleccions municipals

El regidor de JxSTC competiria contra la candidatura de Carmela Fortuny de cara als futurs comicis del 2023

Carles Brugaroles va entrar a la política municipal l'any 2011
Carles Brugaroles va entrar a la política municipal l'any 2011 | JxSTC
08 de setembre del 2021
Actualitzat el 10 de març del 2022 a les 10:37h

La pugna pel lideratge de Junts per Sant Cugat acaba de donar el tret de sortida. Tal com ha avançat el TOT i ha pogut confirmar NacióSantCugat, el regidor Carles Brugarolas ha anunciat la seva voluntat d'encapçalar la candidatura de JxSTC de cara les futures eleccions municipals que tindran lloc al maig del 2023. Tot i això, les candidatures encara no es poden presentar perquè el reglament no està fet.

Aquest moviment competiria contra la candidatura de Carmela Fortuny, exalcaldessa i actual portaveu de la formació amb més regidors del consistori santcugatenc. Fortuny però, també ja va anunciar durant un acte de balanç de mig mandat que tenia la intenció de tornar a presentar-se a les primàries. Ara per ara, són els dos únics noms que s'han posat sobre la taula. 

Qui és Carles Brugarolas?

Carles Brugarolas va entrar a la política municipal l'any 2011 sota el govern de l'alcaldessa Mercè Conesa (CiU) com a regidor d'Unió Democràtica, arribant a ser tinència d'alcaldia d'Economia. Més endavant, després d'ajudar a fundar l'escissió d'Unió amb la nova formació Demòcrates, l'any 2019 va deixar el grup per sumar-se a la candidatura de Junts on actualment es troba com a regidor a l'oposició.