Les piscines municipals de Sant Cugat, gratuïtes durant l’alerta calor

Tot i que inicialment s'havien fixat torns de dues hores, el consistori ho suprimeix fins a completar l'aforament

Piscina municipal de Sant Cugat
Piscina municipal de Sant Cugat | Aj. Sant Cugat
M.R.
12 d'agost del 2021
Actualitzat el 13 d'agost a les 18:15h
L’Ajuntament de Sant Cugat ha aplicat, des d'aquest dijous, la gratuïtat de les piscines municipals i així es mantindrà mentre l’alerta per onada de calor estigui en el nivell 3. Per accedir-hi, s’haurà de demostrar que es resideix al municipi, ja sigui amb el DNI o volant d’empadronament.

Es tracten de les piscines del Complex Aquàtic del Parc Central, al carrer Rovellat, 3, i la Piscina Municipal de la Floresta, al carrer Ginjoler, 6. Totes dues amb el mateix horari d’11 a 19.30 hores els dies feiners -dilluns a divendres- i fins a les 19 hores el cap de setmana i festius.

Encara que, inicialment, i per evitar aglomeracions i augmentar la rotació de gent dins de l’espai, s'havien establert torns de dues hores, el consistori ho ha eliminat i ha determinat fins que s'assoleixi l'aforament permès

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, les temperatures poden arribar a superar els 40 graus, sobretot a les comarques de Ponent i la Catalunya Central, i s’allargaran tot el que resta de setmana.

Des de Protecció Civil s'ha demanat especial atenció per mantenir-se fresc i evitar cops de calor per la pujada del termòmetre. Per tant, la recomanació és beure molta aigua, evitar exposar-se al solles hores de més intensitat, principalment les del migdia, i acudir a llocs climatitzats quan faci més calor.