ple municipal

Valldoreix s'incorpora amb veu i vot al Consorci del Parc Natural de Collserola

El ple municipal de Sant Cugat ha fet efectiva una històrica reivindicació de l'entitat valldoreixenca

per Anna Mira, Sant Cugat del Vallès, Catalunya | 21 de juny de 2021 a les 17:00 |
Casa de la Vila de Valldoreix | Roger Navarro
Ja és efectiu. L'EMD de Valldoreix s'integra amb veu i vot al Consorci del Parc Natural de Collserola. Una històrica reivindicació de l'Entitat Municipal Descentralitzada que aquest dilluns 21 de juny s'ha aprovat en el ple municipal de Sant Cugat.

Amb aquesta aprovació, per unanimitat, Valldoreix podrà intervenir en la presa de decisions sobre una part important del seu territori. Amb la seva incorporació, l'ens valldoreixenc passarà a tenir dret de vot -fins ara només hi tenia veu- en totes les decisions que s'adoptin en el marc del consorci. 


Així, Valldoreix es converteix en membre de ple dret del Consorci del Parc Natural de Collserola, juntament amb la Diputació de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Generalitat. També en formen part els nou municipis que, com la vila de Valldoreix, tenen una porció del seu terme municipal dins del parc: Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Barcelona, Montcada i Reixac, Cerdanyola i Sant Cugat del Vallès. 
 

 

Participació