Una sentència anul·la la modificació del conveni entre l'EMD i el Complex Esportiu

L'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix celebra la decisió del tribunal sobre un procediment iniciat l'any 2012

Complex esportiu de Valldoreix.
Complex esportiu de Valldoreix. | C.E
A.M
09 de juny del 2021
El Tribunal Suprem dona la raó a l’Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix (AVPV) en relació amb la modificació del conveni entre l'EMD i el Complex Esportiu. En data 21 de maig l'alt tribunal ha rebutjat el recurs de cassació que va presentar Eventinc Esports Cinc, S.L., el mes de febrer del 2020, contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). 

Això vol dir que s'acaba el procediment administratiu i judicial iniciat el 2012 per part de l’Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix i l'aleshores vocal d’ICV-EUiA i portaveu de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix, Pablo Alonso. En aquell moment, es va considerar que la modificació del conveni per la gestió del Complex Esportiu de Valldoreix "sobrepassava el conveni i no estava justificat cap interès públic", per fer-lo, ha detallat una de les membres de l'Associació, Roser Casamitjana.

Des de l'AVPV celebren que el tribunal avali el seu posicionament. "No es podia considerar una modificació de conveni, se n'hauria d'haver fet un de nou però això implicava fer un concurs públic". Casamitjana assevera que "he fet allò que corresponia: denunciar una cosa que no era legal i els tribunals ens han donat la raó".

El passat mes de juliol l'Associació va traslladar a l’EMD un Dictamen Jurídic que proposa "la millor solució a aquesta situació, de manera que es pugui acatar la sentència amb el mínim, o sense cap perjudici per la ciutadania de Valldoreix". Un document que després de la sentència ferma han tornat a posar sobre la taula de l'EMD amb la voluntat que es resolgui la qüestió.