Vox: «Fer sonar els Segadors a les escoles catalanes seria com si a Sant Cugat es posés l'himne de l'associació de veïns»

El president de la formació d'ultradreta, Ignacio Garriga, també adverteix que es querellaran per un delicte de prevaricació administrativa en cas de tramitar-se els indults pels presos polítics

Ignacio Garriga, president de Vox a Catalunya
Ignacio Garriga, president de Vox a Catalunya | Vox
NacióSantCugat
28 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:38h
El president de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, menysprea l'himne nacional de Catalunya. Aquest matí en una entrevista a Cafè d'idees de RTVE, el portaveu de la ultradreta al Parlament ha reivindicat enèrgicament la proposta aprovada a l'ajuntament de Múrcia perquè l'himne espanyol soni cada matí a les escoles de la ciutat.

Davant d'aquesta defensa aferrissada del santcugatenc, la periodista Gemma Nierga li ha preguntat que què li semblaria que la Generalitat fes el mateix als centres educatius de Catalunya amb els Segadors. "Seria improcedent perquè no és l'himne de la nació espanyola", ha esbitzat afegint, "és com si a Sant Cugat posessin l'himne de l'associació de veïns. És absurd".