QÜESTIONARI | Fes de Sant Cugat una ciutat més «LTGBI friendly»

Tota la informació obtinguda en les respostes servirà per dissenyar el futur full de ruta basat en el Pla d'Igualtat de gènere i LGTBI

Els participants han de ser majors de 16 anys i les respostes són anònimes i confidencials
Els participants han de ser majors de 16 anys i les respostes són anònimes i confidencials | Aj. Sant Cugat
Redacció
27 de març del 2021
Actualitzat el 29 de març a les 9:54h
L'Ajuntament presenta un qüestionari per recollir la realitat de Sant Cugat en relació amb la igualtat de gènere i a la diversitat sexoafectiva. Amb aquestes preguntes, el consistori pretén conèixer quines possibles desigualtats de gènere s'estan cometent a la ciutat, així com possibles discriminacions que viuen persones lesbianes, gais, trans, bisexuals, intersex (LGTBI) i persones no binàries. 

A més a més, també servirà perquè l'administració local sàpiga el grau de coneixement dels serveis i actuacions que es promouen des de l'Ajuntament en relació amb la igualtat de gènere i la defensa dels drets LGTBI dels santcugatencs. En un apartat, també podràs fer arribar aquelles propostes de futur de l'àmbit que puguis tenir. 

Tota la informació obtinguda servirà per dissenyar el nou full de ruta basat en el Pla d'Igualtat de gènere i LGTBI. Aquest inclourà una diagnosi de les desigualtats específiques del territori i una part de pla d'acció per proposar mesures. 

Els participants han de ser majors de 16 anys i les respostes són anònimes i confidencials. Pots participar del qüestionari, aquí