educació

VÍDEO Els infants de La Mirada reclamen un menjador per evitar dinar a les aules

Famílies i escola reivindiquen habilitar un nou espai on menjar que no sigui el mateix que utilitzen per "estudiar i jugar"

per NacióSantCugat, Sant Cugat | 11 de març de 2021 a les 11:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els infants de La Mirada reclamen habilitar un menjador per evitar haver de dinar dins de les aules. En un vídeo penjat a les xarxes socials per l'AFA i la pròpia escola, una desena d'alumnes surten per reivindicar un espai on menjar que no sigui el mateix que utilitzen per "estudiar, pintar, jugar o fer construccions".


Sota el lema "L'escola que volem", centre i famílies reivindiquen aixecar un nou espai per evitar, entre d'altres, que la mateixa taula on fan totes les activitats sigui la mateixa on dinin i evitar que la classe faci olor de menjar.

Actualment, tots els alumnes del centre es troben ubicats en mòduls prefabricats a l'espera de la construcció de la nova escola. Un centre previst inicialment pel 2019 però que, degut a una sèrie d'errors i retards en el planejament, encara està pendent d'aprovació definitiva en un nou punt enmig del bosc de Volpelleres. Una ubicació alternativa escollida pel govern tripartit que ha aixecat la indignació de diversos col·lectius ecologistes que ja han amenaçat amb l'obertura d'un procés judicial que podria endarrerir encara més l'aixecament del futur centre educatiu.






 

 

Participació