coronavirus

La Generalitat corrobora el seu compromís amb el futur de l'escola La Mirada

El projecte està a l'espera de rebre el vistiplau del Departament de Territori i Sostenibilitat

per Sergi Baixas, Sant Cugat del Vallès | 21 de desembre de 2020 a les 17:17 |
El conseller d'Educació Josep Bargalló | EducacióCat
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El conseller d'Educació, Josep Bargalló, corrobora el compromís del Departament amb el futur de l'escola de La Mirada. El titular d'Educació ha explicat aquest migdia en una visita a Sant Cugat que s'ha actualitzat el conveni, inicialment del 2016, per prorrogar-lo en el termini d'un any. Així doncs, s'endarrereixen un any les partides pressupostàries reservades pel futur centre educatiu del barri de Volpelleres que sumen un total de més de cinc milions d'euros. El text del conveni no s'ha modificat, sinó que únicament s'ha recalendaritzat degut a l'endarreriment de la construcció de l'escola. L'Ajuntament assumeix el 20% del cost de la construcció de l'escola i la Generalitat, la resta.

L'alcaldessa Mireia Ingla ha explicat que el centre de La Mirada és una prioritat del govern i una "necessitat imperiosa" per a aquelles famílies que confiaven a estrenar l'escola pel curs 2019, però que encara no està llesta a causa de la "falta de previsió per uns requisits imprescindibles", una crítica velada en referència a la gestió de l'anterior equip de govern.


Actualment, el projecte està a l'espera de rebre el vistiplau del Departament de Territori i Sostenibilitat, per aprovar de forma definitiva el pla i començar a edificar "al més aviat possible" en la nova ubicació escollida situada en un lateral del bosc de Volpelleres. 
Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació