Sant Cugat tanca la primera edició del «Take Off» amb l'impuls de 12 projectes empresarials liderats per dones

L'objectiu és estimular la creativitat i generació d'idees en l'emprenedoria femenina

Les participants del programa han rebut un diploma
Les participants del programa han rebut un diploma | Sergi Baixas
16 de desembre del 2020
Actualitzat a les 14:14h
El programa formatiu i de suport a l'emprenedoria femenina "Take Off" tanca la primera edició amb l'impuls de 12 projectes de dones empresàries santcugatenques. Amb aquesta iniciativa gratuïta, durant els darrers dos mesos les participants han pogut treballar de forma col·laborativa, intercanviant experiències, estimulant la creativitat i potenciant les seves habilitats emprenedores.

El projecte, promogut per l'Ajuntament de Sant Cugat amb la col·laboració de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC), ha permés tirar endavant projectes empresarials liderats per dones "que serveixen com una alternativa d'ocupació vàlida i doni resposta a les necessitats empresarials actuals".

La tinència d'alcaldia de Promoció Econòmica i Ocupació, Elena Vila, ha assenyalat que aquest programa "visibilitza el gran talent femení de la ciutat, de vegades amagat sota rols, estereotips o pressions de gènere". Vila ha celebrat l'èxit de l'edició i ja ha anunciat que es treballarà en una segona edició de cara a la primera meitat de l'any vinent, sent "un clar exemple de la perspectiva de gènere i empoderament de les polítiques municipals que impulsa aquest govern". 

Per la seva banda, la presidenta de la XDESC, Marta Fàbregas, ha explicat que se sent "molt orgullosa" dels resultats de la iniciativa. Un programa que inculca els valors de la cooperació, la generostitat, compartir... "Sou dones que lluiten per fer realitat els vostres somnis. Juntes no sumem, multipliquem", ha expressat abans de repartir diplomes a les participants en un acte que s'ha celebrat aquest migdia al Celler Modernista.