La construcció de l'escola La Mirada i el Tribut Metropolità, els únics punts del ple extraordinari

Se celebra aquest divendres de forma telemàtica a partir de les 9 h

Redacció
03 de desembre del 2020
Sant Cugat celebra, aquest divendres dia 4 de desembre, un ple extraordinari per tractar dos únics punts: la construcció de l'escola La Mirada i el Tribut Metropolità. D'acord amb l'ordre del dia, d'una banda, es porta a aprovació provisional la modificació puntual del planejament vigent a l'àmbit del parc equipat del Bosc de Volpelleres.

Això significa que es farà un pas més per edificar l'equipament educatiu en el bosc d'aquest barri santcugatenc. Una escola que actualment es troba en barracons i que la previsió és que estigui enllestida pel curs 2023-24. El govern local hi donarà suport en contra de part dels veïns que no volen haver de talar alguns arbres d'aquest entorn natural. 

De l'altra, el segon punt és una moció del govern de suport als treballs i conclusions de la Taula de Diàleg del Tribut Metropolità de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Després de mesos de reunions entre entitats i partits, s'ha arribat a unes al·legacions que es traslladaran a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per ser aprovades.

Si res no canvia, aquest document rebrà el suport de tots els partits menys de Cs que s'ha mostrat en contra. També ho ha fet la Plataforma No al Tribut Metropolità que considera la taula de diàleg "una cortina de fum".