coronavirus

Últims dies per aprofitar els vals de descompte al comerç i restauració de Sant Cugat

Els 20 euros es poden utilitzar fins al 30 de novembre

per Anna Mira , Sant Cugat , 27 de novembre de 2020 a les 10:00 |
Sant Cugat reparteix 600.000 euros amb vals de descompte per gastar en el comerç local. | Anna Mira
Els vals de descompte que va posar en marxa l'Ajuntament de Sant Cugat per donar un impuls al comerç i la restauració de la ciutat arriben als últims dies. Encara tens temps fins el 30 de novembre per aprofitar els 20 euros en xecs que pots bescanviar a un ampli ventall de botigues i establiments de Sant Cugat. 

Com puc aconseguir un val de descompte? Cal que un membre de la unitat familiar major de 18 anys es descarregui l'app Gràcies, compra a Sant Cugat a través d'un codi QR i introdueixi el DNI (un per llar). A més cada llar rebrà una carta explicativa. 


On puc gastar el val? El xec és de 20 euros per llar i es pot gastar en qualsevol dels comerços de Sant Cugat adherits a la campanya. El val equival al 50% de cada compra, no hi ha import mínim i es pot fer servir en més d'un establiment fins que es gastin els 20 euros. 

Quan ho puc fer servir? Del 14 d'octubre al 30 de novembre, ambdós inclosos. 


Quins comerços es poden adherir a la campanya? Tots els establiments comercials i de restauració o serveis que tinguin un establiment físic a Sant Cugat i que compleixin amb aquests requisits:
- Tenir un màxim de 9 treballadors. 

- Haver hagut de tancar durant l'estat d'alarma
- Estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries, de seguretat social o mutualitat

Quins establiments queden exclosos? Alimentació, begudes, productes i bens de primera necessitat, farmacèutics, sanitaris, centres o clíniques veterinàries, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, combustible per a l’automoció, estancs, equips tecnològics i de telecomunicacions, aliments per a animals de companyia, comerç per internet, telefònic o correspondència, tintoreries i bugaderies.

Altres notícies que et poden interessar


 

Participació