Arrenca el judici contra l'home que convidava a nenes a berenar per abusar d'elles a Sant Cugat

Li demanen 30 anys de presó per abusar, com a mínim sis nenes, d'entre 12 i 14 anys

Redacció
30 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 9:17h
Aquest divendres arrenca el judici contra un septuagenari que captava les seves víctimes, totes elles noies menors d'edat, i les obsequiava amb petites quantitats de diners, roba o berenars en hamburgueseries. La Fiscalia ha demanat més de trenta anys de presó per l'home, que s'acostava a les víctimes amb l'excusa de llegir-los el tarot o simplement mantenir una conversa, i aleshores els oferia alguna cosa a canvi de sexe.

L'home, que va utilitzar aquest modus operandi amb com a mínim sis nenes, d'entre 12 i 14 anys, feia tocaments a les seves víctimes i els demanava que el masturbessin.

Segons l'escrit d'acusació de la Fiscalia, l'home va actuar al parc de Ca n'Oriol de Rubí i en diversos jardins de Sant Cugat del Vallès entre els anys 2012 i 2015. El judici ee celebrarà aquesta setmana a l'Audiència de Barcelona.

La Fiscalia l'acusa de diversos delictes sexuals i de corrupció de menors, pels quals demana més de trenta anys de presó, a més d'una indemnització per a les víctimes i que no es pugui acostar a elles.