La Mirada

Comencen les obres per instal·lar els nous mòduls de l’escola La Mirada

per NacióSantCugat, Sant Cugat | 13 de juliol de 2020 a les 17:55 |
Imatge dels nous mòduls de l'escola La Mirada | Aj. Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Comencen els treballs per instal·lar els nous mòduls per ampliar l’escola la Mirada. L’objectiu d’aquesta actuació és permetre el creixement d’aquest escola fins que no s’hagi construït el nou edifici definitiu a la zona del Parc del Bosc de Volpelleres. Tal com es va anunciar, els mòduls s’instal·len en una parcel·la d’equipaments educatius situada davant de l’escola L’Olivera. 


Concretament, l’escola comptarà amb quatre nous mòduls per acollir vàries aules (amb un lavabo cada un d’ells) i altres mòduls per a passos i connexions. En total la superfície d’aquest nou espai de l’escola la Mirada serà de 2.027 m2, dels quals 668 estaran ocupats pels mòduls, 16 m2 per un porxo i la resta serà el pati.

Es mantindrà una part de l’actual sorral que hi ha en aquesta zona i alguns arbres existents. La resta es replantaran -sempre que sigui possible- en les zones verdes adjacents a l’escola.


Un nou entorn al voltant de l’escola

Els terrenys on s’ubicaran els nous mòduls de La Mirada s’utilitzen actualment com a zona verda i hi ha un sorral i diferents jocs infantils inspirats en el conte d’“El Patufet”. Per aquest motiu l’Ajuntament traslladarà part dels elements de joc a la zona verda situada a uns 50m i adequarà l’espai amb una pista esportiva de lleure, mobiliari urbà i una millora de l’enjardinament. En aquests moments l’Ajuntament està treballant per calendaritzar aquestes actuacions perquè es puguin dur a terme al més aviat possible.


Paral·lelament, cal recordar que l’Ajuntament ja ha aprovat inicialment una modificació del Pla General Metropolità per ubicar el nou edifici de l’escola La Mirada a la zona del Parc del Bosc de Volpelleres.  L’Ajuntament està accelerant tots els tràmits urbanístics per aconseguir que el nou edifici sigui una realitat al més aviat possible. 

 

Participació