Albert Mendoza dimiteix com a president de Junts per Sant Cugat

En declaracions a NacióSantCugat, al·lega raons personals mentre es mostra satisfet pels resultats assolits en les dues últimes convocatòries electorals

Mendoza, amb la diputada al Congrés Míriam Nogueras
Mendoza, amb la diputada al Congrés Míriam Nogueras | TW
27 de setembre del 2023
Actualitzat el 29 de setembre a les 14:10h

Després d'assumir el càrrec farà 10 mesos, Albert Mendoza decideix fer un pas al costat i va presentar ahir la seva renúncia com a president de l'executiva de la secció local de Junts. En declaracions a NacióSantCugat, Mendoza nega que la seva dimissió vingui motivada per raons polítiques sinó per estrictes qüestions personals relacionades amb la posada en marxa de futurs projectes esportius.

"Després de dues eleccions consecutives molt intenses i amb els objectius assolits, ha arribat el moment de fer un pas al costat", ha argumentat Mendoza deixant via lliure a la constitució d'una nova executiva. El santcugatenc, excap de les Relacions Institucionals del CAR, es mostra satisfet pels resultats del seu partit en les dues últimes dues convocatòries a les urnes: les municipals del 28-M i les generals del 23-J quedant, respectivament, com a primera i tercera força política amb el 28% i el 17% dels vots totals. Especialment orgullós es mostra de la fita aconseguida als comicis municipals que va aconseguir recuperar l'alcaldia de les mans del tripartit progressista (ERC, PSC i CUP).

Durant la presa de possessió del càrrec, Mendoza va anunciar que vertebraria la seva executiva sota la "sinceritat" i aplicant els valors de l'esport a la política per recuperar la confiança i tornar a engrescar la base militant després del llarg i complex procés de primàries que va viure el partit farà uns mesos. 

Durant els pròxims dies es convocarà als afiliats per iniciar el procediment d'elecció d'una nova executiva.

 

Carta de renúncia d'Albert Mendoza by Sergi Baixas on Scribd