Així serà «El Debat Decisiu» dels principals candidats a l'alcaldia de Sabadell

Torna quatre anys després, la iniciativa organitzada per NacióSabadell juntament amb iSabadell, Mola TV i Ràdio Sabadell, amb la suma de TV Sabadell-Vallès

El sorteig per a les fases del debat
El sorteig per a les fases del debat | Juanma Peláez
NacióSabadell
22 de maig del 2023
Actualitzat el 24 de maig a les 9:43h

Aquest dimecres, 24 de maig, a l'auditori del Casal Pere Quart, arriba el darrer debat amb els principals candidats a l'alcaldia de Sabadell: Marta Farrés (PSC), Gabriel Fernàndez (ERC), Lluís Matas (Junts), Nani Valero (Crida per Sabadell), Joan Garcia (Cs) i Joan Mena (Sabadell En Comú Podem). Torna El Debat Decisiu, una iniciativa que organitzen novament, com fa quatre anysiSabadell, Mola TV, NacióSabadell i Ràdio Sabadell i aquesta vegada també s'hi suma TV Sabadell-Vallès.

Aquest dilluns, a les instal·lacions de la televisió sabadellenca, s'ha celebrat el sorteig per decidir els encarregats d'obrir els quatre blocs temàtics (estat de la ciutat, habitatge, mobilitat i pactes), així com el minut d'or final per a cada alcaldable. D'aquesta manera, els dos primers els encetarà la candidata socialista i els dos últims la de la Crida. Per últim, el darrer minut l'obrirà el republicà Gabriel Fernàndez, el seguirà Mena, continuarà Farrés, Valero, Matas i acabarà el debat Garcia. 



Farrés donarà el tret de sortida i, a partir d'aquí, intervindrà la persona que tingui a la seva dreta. El mateix passarà en el bloc dos, mentre que en el tres i quatre serà Valero. Les posicions s'han establert d'acord amb els resultats electorals de 2019, el criteri que s'ha escollit per distribuir els alcaldables. La situació a l’escenari serà la següent:
 

La posició dels candidats a l'escenari Foto: NacióSabadell



Nova organització
Aquests mitjans de comunicació han unit forces quatre anys després per organitzar l'esdeveniment i fer una retransmissió en directe. L’esdeveniment es durà a terme a l'auditori del Casal Pere Quart (entrada carrer Lacy), on hi ha aforament per a 234 persones. Arrencarà a les 19 hores i durarà fins a les 20.30 hores.  
 

Els representants dels sis partits que prendran part del 'Debat Decisiu' Foto: Juanma Peláez


El cap d'informatiu de TV Sabadell-Vallès, Joan Muñoz, presentarà El Debat Decisiu i el director d'iSabadell, Jordi de Arriba, i la cap d'informatius de Ràdio Sabadell, Núria Garcia, seran els encarregats de moderar-lo.