El PSC de Sabadell fitxa Adrián Hernández, exregidor de Cs

L'alcaldessa, Marta Farrés, diu que és una persona "molt especial i amb molt de talent"

Adrián Hernández ha sigut regidor de Cs durant dos mandats
Adrián Hernández ha sigut regidor de Cs durant dos mandats | Albert Segura
Redacció
28 de febrer del 2023
Actualitzat el 01 de març a les 9:47h
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha anunciat aquest dimarts la incorporació de l'exlíder de Cs, i alcaldable de la formació taronja a les passades eleccions municipals, Adrián Hernández, a la llista electoral del seu partit, el PSC. 
 


En un vídeo penjat a les xarxes socials des de la plaça del Pi de Ca n'Oriac, Farrés ha dit que Hernández és una persona "molt especial, amb molt talent, que treballa des de fa molts anys per Sabadell", i ha argumentat que "estem per sumar i fer que les coses funcionin".

Hernández, per la seva banda, ha manifestat que afronta aquest repte "amb molta il·lusió", i ha lloat la feina del govern municipal en aquests quatre anys. Ho fa com independent i l'anunci s'ha produït tres setmanes després d'acomiadar-se com a regidor.  

Hernández va deixar l'acta al ple ordinari municipal del passat 7 de febrer després de set anys i mig com a membre dels taronja. En aquesta sessió ja va tenir bones paraules per a Farrés i on va expressar que la seva vocació de servei públic seguia "intacta". Una picada d'ullet, i llegint entre línies, tal com s'ha confirmat ara, que Hernández es mantingui a l'aparador polític local. 

Farrés, en una entrevista a NacióSabadell, no va amagar la seva admiració per a l'exportaveu de Cs. I va repetir el discurs proclamat al plenari: "Tant de bo trobi un espai per continuar dedicant-se a la política, perquè no estem en un món per perdre talent".