1 de 10
CONCILIACIÓ

Sabadell tindrà un servei de cangur gratuït per les vacances de Nadal

És una iniciativa, finançada pels governs espanyol i català, per facilitar la conciliació

Una nena jugant a les instal·lacions de l'escola bressol de Can Llong | Albert Hernàndez
per Albert Hernàndez, Sabadell | 2 de desembre de 2022 a les 08:00 |
Desembre i gener són els mesos de l'època nadalenca i en què el calendari escolar tanca el primer trimestre del curs, cosa que obliga a buscar alternatives per a la canalla. L'Ajuntament de Sabadell oferirà un servei de cangur gratuït durant aquest període, per infants de 3 a 12 anys.

Funcionarà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener -de a 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores- al local del Moviment d’Esplai del Vallès, que es troba la carrer Major, 70, i al Casal Cívic del Centre, al carrer Sant Josep, 22. I comptarà amb professionals del lleure per atendre les criatures.


La iniciativa busca que es faciliti la conciliació i es podran fer ús de forma regular, puntual i per hores. Fins al 21 de desembre es pot fer la inscripció. L'administració local ha recomanat fer reserva prèvia, però si queden places es podrà fer ús del servei apuntant-se al mateix moment.

El servei està finançat pel Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, mitjançant el Departament d'Igualtat i Feminismes del Govern. A més, es fomentarà i es difondrà aquesta iniciativa amb les associacions comercials de la ciutat i el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Sabadell. A l'estiu ja es va dur a terme a les escoles bressol Can Llong i La Romànica, amb una mitjana d'una dotzena d'assistència.


 

Participació