1 de 10
educació

L'accés a l'Escola Pau Casals ja és més segur

Pràcticament nou mesos d'obres que també han suposat més espais de passeig i d'estada

La inauguració del camí escolar | Ajuntament de Sabadell
per A.H., Sabadell, Catalunya | 27 de maig de 2022 a les 10:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El camí escolar al centre Pau Casals ja s'ha inaugurat. Ha estat aquest dijous al migdia, en un acte massiu, amb tall de cinta i tot dels alumnes. D'aquesta manera, l'accés ja és més segur i accessible i faciliten l'arribada a peu i en bicicleta. També suposa una millora de l'enllaç pels dos espais verds entre els barris de la Concòrdia i Can Rull.

Les obres, que van arrencar el passat mes de setembre, i que han comptat amb una inversió de 591.252 euros, finançats al 50% amb fons europeus FEDER, han consistit en generar un espai verd a la cruïlla dels carrers d'Atlanta i Mauritània, amb calçada i vorera al mateix nivell. Així mateix, s'ha reordenat l'aparcament de la zona.


També s'ha instal·lat mobiliari urbà i d'altres elements. L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha destacat "la implicació de la comunitat educativa, amb la qual ens hem coordinat per portar a terme el projecte i així que els resultats fossin els millors possibles". Una filosofia que s'està aplicant a la resta de projectes que milloren els entorns escolars.

Els treballs però encara s'estan ultimant per acabar de rematar aquest punt del barri, amb una nova zona de jocs infantils, entre els carrers de Mauritània i d’Atlanta i Via Aurèlia. Seran més de 2.000 metres quadrats i que es dividiran en dues àrees que estaran connectades amb una rampa amb tobogans i cordes.
Participació