El sabadellenc Joan Soteras torna a guanyar les eleccions de la Federació Catalana de Futbol

El vigent president de l'entitat surt reelegit amb un rècord de participació

Soteras dirigirà l'entitat quatre anys més
Soteras dirigirà l'entitat quatre anys més | FCF
Albert Vilanova
23 de maig del 2022
Actualitzat a les 9:57h
Joan Soteras ha estat reelegit en les eleccions de la Federació Catalana de Futbol (FCF) d'aquest diumenge. El president de l'organisme allargarà quatre anys més el seu mandat després d'imposar-se a les urnes per un marge estret sobre Àlex Talavera.

En uns comicis amb la participació històrica -1.041 vots, un 85,32% del total del cens, format per 1.220 assembleistes-, Soteras ha obtingut 396 suports. Talavera s'ha quedat en 370 i, per darrere, Joan Josep Isern n'ha sumat 238. Pep Palacios només ha aconseguit 23 vots. Soteras, de 73 anys, va arribar al càrrec el 2018, substituint Andreu Subies. Expresident del Sabadell, actualment és també vicepresident de la federació espanyola (RFEF).

Darrerament, el dirigent va protagonitzar unes declaracions controvertides en proposar el Camp Nou per acollir un partit de la selecció espanyola: "És un lloc inigualable per fer-ho", tot assegurant que el partit contra Albània de Cornellà-El Prat "és el començament, però tant de bo es pugui fer un partit oficial" a Catalunya al Camp Nou. Això, va dir, pot passar "a partir del 2023".