teatre

S'estrena finalment «Aladí» al Teatre La Faràndula

Una dels grans títols previst per fa dos anys tanca la temporada de la Joventut de la Faràndula

per A.H., Sabadell, Catalunya | 12 de maig de 2022 a les 11:27 |
Els actors de l'obra | Joventut de la Faràndula
La temporada 2020-2021 la Joventut de la Faràndula tenia una programació atractiva, però l'esclat de la Covid-19 va obligar a cancel·lar-la. Aladí era un dels títols i que s'han recuperat, aquest dissabte s'estrena finalment al Teatre de La Faràndula. Seran dos caps de setmana (dissabte a les 18 hores i diumenges a les 12 i a les 18 hores).
 

Es tracta d'una versió lliure del conte Les mil i una nits i que dirigeixen Joan Bta. Torrella i Míriam Vila, que també s'ha encarregat del guió. La història, popularitzada per Disney, reuneix Aladí i el geni de la llàntia, que per agrair-li haver-lo alliberat li concedirà tres desitjos.
 

La música de l'espectacle va a càrrec del compositor Oriol Padrós i les coreografies de Montse Argemí, de l'Escola de Dansa Bots. Els actors que donaran vida a la funció, Eric Alés que recrearà al protagonista, Cristina Fabero a Jasmine, Llorenç Costa el geni i David Medina com a Jafar, el malvat de l'obra.
 
Més enllà de l'escenografia, una altra de les particularitats del muntatge és el vestuari, amb més de 150 vestits diferents. Aquest serà l'últim treball del curs de la Joventut de la Faràndula, en el qual ha tornat a posar en cartell allò que es va quedar penjat fa justament dos anys. I és que eren muntatges amb molts intèrprets a l'escenari i ara, sense restriccions, s'ha pogut dur a terme.
 

FOTOS La «versió moderna» de «Blancaneus» alça el teló (finalment) de la temporada de la Joventut de la FaràndulaL'obra teatral d'Aladí era una de les grans apostes de l'entitat per a la temporada 2020-2021 i en tornar a posar-se a la venda les entrades, el passat 6 d'abril, van disparar-se. A finals del mateix mes ja se n'havien adquirit més de 4.000.

 

Participació