Nadal 2021

​El Teatre Sant Vicenç abaixa el teló de «Els Pastorets» amb 1.700 espectadors

Tanca la desena de funcions amb satisfacció malgrat els entrebancs de la pandèmia

per Y.C., Sabadell, Catalunya | 19 de gener de 2022 a les 10:00 |
Escena de l'obra 'Els Pastorets' | Teatre Sant Vicenç
El passat diumenge el Teatre Sant Vicenç va acabar amb les representacions de Els Pastorets, la tradicional obra s’ha dut a terme arreu de Catalunya durant el cicle nadalenc. L'equipament cultural ha valorat positivament aquesta època que, tot i les restriccions, ha omplert les butaques d’alegria amb l'entrada d'un total de 1.700 espectadors.

La desena de funcions representades, en les quals hi havia una reducció d’aforament del 70%, finalment “han estat satisfactòries”, han avaluat des del teatre i han remarcat que no s’ha detectat cap cas de contagi de Covid.


Enguany, s’ha recuperat el repartiment complet dels personatges de l’obra de Josep Maria Folch i Torres. En l’àmbit artístic, les novetats de la temporada -la incorporació de quatre rabadans i els nous maquillatges i vestuari- també han rebut una bona resposta per part del públic.

Un cop finalitzada l’obra de la temporada nadalenca, el Teatre Sant Vicenç ha posat fil a l’agulla de cara per a la preparació de La Festa, títol que es va estrenar el passat 25 de desembre i s’instal·larà al teatre de la Creu Alta els primers tres caps de setmana de febrerdel 5 al 20- amb horari de dissabtes a les 22 h i diumenges a les 18 h.

 

Participació