​El Teatre Sant Vicenç abaixa el teló de «Els Pastorets» amb 1.700 espectadors

Tanca la desena de funcions amb satisfacció malgrat els entrebancs de la pandèmia

Escena de l'obra 'Els Pastorets'
Escena de l'obra 'Els Pastorets' | Teatre Sant Vicenç
Y.C.
19 de gener del 2022
El passat diumenge el Teatre Sant Vicenç va acabar amb les representacions de Els Pastorets, la tradicional obra s’ha dut a terme arreu de Catalunya durant el cicle nadalenc. L'equipament cultural ha valorat positivament aquesta època que, tot i les restriccions, ha omplert les butaques d’alegria amb l'entrada d'un total de 1.700 espectadors.

La desena de funcions representades, en les quals hi havia una reducció d’aforament del 70%, finalment “han estat satisfactòries”, han avaluat des del teatre i han remarcat que no s’ha detectat cap cas de contagi de Covid.

Enguany, s’ha recuperat el repartiment complet dels personatges de l’obra de Josep Maria Folch i Torres. En l’àmbit artístic, les novetats de la temporada -la incorporació de quatre rabadans i els nous maquillatges i vestuari- també han rebut una bona resposta per part del públic.

Un cop finalitzada l’obra de la temporada nadalenca, el Teatre Sant Vicenç ha posat fil a l’agulla de cara per a la preparació de La Festa, títol que es va estrenar el passat 25 de desembre i s’instal·larà al teatre de la Creu Alta els primers tres caps de setmana de febrerdel 5 al 20- amb horari de dissabtes a les 22 h i diumenges a les 18 h.