Ajornats els concerts de Nadal de Dàmaris Gelabert

L'alcaldessa ho justifica pels "riscos" que suposa fer-lo en un espai interior

Dàmaris Gelabert en una actuació
Dàmaris Gelabert en una actuació | Promocional
23 de desembre del 2021
Actualitzat a les 11:58h
El concert que havia d'oferir la cantant Dàmaris Gelabert, en doble funció el 4 de gener -a les 17 i al es 19.30 hores- al Pavelló del Nord, s'ha ajornat. Així ho ha anunciat aquest dijous l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. Una mesura que respon a la crescuda exponencial de casos Covid-19.

Farrés ha assegurat que té "riscos" celebrar-lo en un espai interior i amb possibles aglomeracions, a més de la restricció de limitar l'aforament al 70%, tal com vol aplicar el Govern, ha portat a prendre cancel·lat momentàniament. "Quan l'agenda de la Dàmaris ho permeti" es fixarà una nova data.

El consistori està estudiant com procedir amb el tema de les entrades -l'espectacle era gratuït-, ja que s'havien exhaurit les 4.000 que s'havien posat a disposició de la ciutadania, 2.000 per a cada franja horària.

L'alcaldessa ha lamentat "la mala sort" que arrossega la programació d'una funció d'aquesta artista a la ciutat, en referència a que, després de l'èxit de l'estiu, quan va actuar en el programa de la Festa Major, molts sabadellencs es van queixar per quedar-se sense veure-la in situ per les restriccions del moment -300 persones- i es va prometre una nova visita de Dàmaris, que finalment haurà d'esperar.