coronavirus

El Teatre Sant Vicenç i la Joventut de la Faràndula s'avancen a les restriccions

L'elenc d'actors de "Els Pastorets" està en dividit en dos grups per garantir les vuit funcions

per NacióDigital, Sabadell, Catalunya | 21 de desembre de 2021 a les 19:38 |
Un muntatge teatral al Teatre Sant Vicenç | Juanma Peláez
Les restriccions que ha anunciat el Govern -a l'espera del que determini la justícia- per frenar els contagis de la Covid-19 que, entre d'altres, contempla reduir els aforaments al 70% a la cultura, no ha agafat per sorpresa el Teatre Sant Vicenç i La Joventut de la Faràndula. Ambdós s'han avançat a les limitacions, perquè havien previst una venda d'entrades inferiors a la capacitats dels espais.

L'entitat teatral havia recuperat per aquest Nadal el clàssic de Els Pastorets, després que l'any passat l'hagués de cancel·lar. Per això, i per garantir la seva representació, ha separat els actors en dos grups, per si es detecta un cas i així, es pugui dur a terme les vuit funcions previstes al Teatre Municipal de la Faràndula, on s'hi espera que passin unes 5.000 persones.


Quant a les entrades "es limita la venda a la platea i el primer pis, deixant lliure les places del galliner i disposant, així, de les localitats corresponents", ha explicat el vicepresident econòmic de producció i logística de l'entitat, Pol Moix. Al Teatre Sant Vicenç la demanda és l'habitual de cada any. "Per sort per a les properes sessions encara no havíem arribat al 70%, de manera que les hem pogut tancar a temps", ha assenyalat la membre de la junta, Carlota Gorgori.

A Cerdanyola del Vallès, l'Agrupació Musical celebra cada any el tradicional Concert d'Any Nou amb la banda i la coral damunt l'escenari del Teatre Ateneu, aquest any el diumenge 2 de gener. Les entrades es van posar a la venda aquest mateix dilluns, de manera que davant les primeres informacions que preveien possibles restriccions d'aforament, van decidir avançar-se.


"L'Ateneu té capacitat per a 430 persones, i nosaltres hem posat a la venda un total de 300 localitats", ha detallat el secretari de l'Agrupació Musical, Arnau Pallarès. Ara per ara, i acollint-se al Pla Sectorial de Cultura Popular, mantenen els assajos per al concert d'acord amb les condicions previstes, amb distància de seguretat i mascaretes. Un dels escenaris que contemplen per ajustar el nombre d'assistents al previst inicialment passa per fer convocar un segon passi, una mesura que preveuen estudiar de manera conjunta amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació