La plaça Picasso, epicentre del primer Festival de Cultura Urbana

Hi ha programats tallers, espectacles i concerts

A.H.
10 de desembre del 2021
Actualitzat a les 11:50h
Aquest divendres i dissabte la plaça Picasso es convertirà en l'epicentre del primer Festival de Cultura Urbana, que organitza l'Ajuntament de Sabadell en el marc del projecte SBD On. La cultura al teu barri. Aquest punt de Campoamor acollirà tallers, espectacles i concerts aquests dos dies.

Tot plegat, relacionat amb la cultura urban i el talent de proximitat, de Km0. El tret de sortida serà dels Dj's i dansa a càrrec de la companyia local Souldiers i a la nit, a partir de les 22 hores, torn per a un dels grups de referència de l’escena urbana catalana en trap, dancehall i rap: Flashy Ice Cream.

Al dia següent, hi ha previstes activitats més formatives com tallers infantils de ball, grafiti, skate i parkour i a la tarda diferents escoles de dansa de la ciutat faran demostracions de dansa urbana. La cloenda novament amb Souldiers i la rapera local Santa Salut, també a les 22 hores.

La finalitat de muntar aquesta primera edició "és donar visibilitat a l’enorme potencial del talent sabadellenc entorn de les diverses disciplines de l’art urbà"