Adjudicats els treballs per facilitar la construcció de l'edifici de l'Institut Narcisa Freixas

Uns treballs per adequar el solar i es puguin retirar el mòduls prefabricats

Vista aèria de l'espai on s'edifica
Vista aèria de l'espai on s'edifica | GoogleMaps
Y.C.
04 de desembre del 2021
La Junta del Govern Local de l'Ajuntament de Sabadell, celebrada aquesta setmana, ha adjudicat uns treballs que han de facilitar la construcció de l'edifici de l'Institut Narcisa Freixas i Cruells. Es tracta de l'adequació del solar on ha d'aixecar-se, a la carretera de Barcelona i els carrers dels Calders i de Martí l'Humà.

S'ha encarregat a l'empresa Tec Raul SL i s'espera acabar amb la provisionalment actual, que desenvolupen l'activitat acadèmica al carrer Fra Luis de León. El terreny on es reubicarà el centre consta d'uns 4.300 metres quadrats i el pressupost de les obres és de 241.000 euros, amb un termini d'execució de tres mesos.

Es tracta d'una xifra aproximada que es va aprovar en una anterior Junta, celebrada al març. Un cop acabi, el consistori cedirà el solar a la Generalitat de Catalunya per a la construcció de l'edifici. La previsió és que el nou institut entri en funcionament cap al curs 2023-2024. Fins ara, el centre només té dues línies d'Educació Secundària Obligatòria(ESO), tot i que pròximament tindrà una més, cosa que augmentarà l'oferta de places d'ESO i batxillerat.