​Un dron, un patinet elèctric, xecs regal i àpats en la desena edició de la panera solidària d’Atendis

El sorteig se celebrarà el 28 de desembre

L'aparador amb els regals de la panera
L'aparador amb els regals de la panera | Albert Hernàndez
17 de novembre del 2021
Actualitzat a les 14:11h
A una mica més d'un mes per arribar el Nadal, l'ambient es comença a copsar a la ciutat amb la instal·lació dels llums i les parades de Santa Llúcia a la plaça Doctor Robert. I a Sabadell, a més, aquest tret de sortida de l'època nadalenca ve marcat per la Panera Solidària que organitza la Fundació Atendis i que enguany inclourà, entre d'altres coses, un dron, un patinet elèctric, xecs regal i una desena d'àpats -per a dues persones- en els 10 anys de la campanya Més que una panera.

És una “macropanera”, ha dit la gerent de la fundació, Montse Estrada, i és que la iniciativa enguany ha aconseguit 111 col·laboradors, sent al voltant d'un 70% comerç, tal com ha precisat el president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta. El lot també inclou alimentació i la novetat és gaudir d’un menú en un restaurant de la ciutat per aquest aniversari.

També hi ha, com d'altres anys, samarreta i pilota del CE Sabadell signada pels jugadors, invitacions per al parc d'atraccions el Tibidabo i veure l'actuació de Els Pastorets al Teatre La Faràndula i un Satisfyer, entre moltes altres coses. Estrada ha fixat com a objectiu arribar a les 10.000 butlletes, l’any passat es van assolir, “en pandèmia”, ha puntualitzat, 6.920.

Això suposaria recollir 25.000 euros aquest 2021 i en les nou edicions s'han recaptat 113.000 euros amb els més de 47.000 tiquets venuts. El sorteig d'aquesta panera es farà el 28 de desembre i hi ha una trentena d'establiments on es poden adquirir les participacions i també a través de la botiga virtual Més que una panera.

Les ajudes se'n van als sis centres
Estrada ha explicat que els diners recollits en aquests anys "es fa un potet per a cada un dels sis centres" de la Fundació Atendis, per tal de "millorar la qualitat del servei" i també "fer activitats" específiques i ha destacat la feina que duu a terme l'entitat.