Intervenen més de 5.000 plantes de marihuana en quatre dies a Polinyà i Santa Perpètua de Mogoda

Hi ha set persones detingudes i la venda superaria els quatre milions d’euros

Una de les plantacions trobades
Una de les plantacions trobades | Policia espanyola
A.H.
17 de novembre del 2021
Actualitzat a les 12:48h
La policia espanyola ha intervingut 5.587 plantes de marihuana en quatre dies en cultius d’interior de dues naus industrials de Polinyà i Santa Perpètua de Mogoda. Ambdues es van descobrir la primera setmana de novembre per tenir la instal·lació elèctrica connectada a la xarxa pública i això va motivar la intervenció del cos.

La primera va ser al polígon industrial de Can Humet de Polinyà, on la defraudació al fluid elèctric ascendia a 188.000 euros, tal com ha precisat la Policia. A més, van trobar 4.760 plantes que comptaven amb nombrosos aires condicionats. Segons ha informat, en aquest punt es cultivava, recol·lectava i posteriorment es venia la droga. Es van detenir a tres persones acusades d’un delicte contra la salut pública.

Quatre dies després, en un altre recinte industrial, però a Santa Perpètua de Mogoda, on es van comissar 827 plantes, que superen els 400 quilograms. Al lloc, els agents van trobar “multitud” de làmpades, ventiladors i altres utensilis per fer créixer la plantació. Van detenir quatre persones, també pel mateix delicte, i que no comptaven amb antecedents policials. En total, en les dues intervencions la venda de la marihuana superaria els quatre milions d’euros.