Mig milió d'euros per millorar l'accessibilitat als barris de Cifuentes i Can Rull

Arranjaments d'escales i instal·lació de rampes per eliminar barreres arquitectòniques

L'estat en què es troben unes escales del barri
L'estat en què es troben unes escales del barri | JxS
A.H.
09 d'octubre del 2021
La Junta de Govern Local, celebrada aquesta setmana, ha acordat destinar pràcticament mig milió d'euros per millorar l'accessibilitat als barris de Cifuentes i Can Rull. Els dos projectes engloben quatre àmbits d’actuació, per una banda al primer barri, els carrers de Beethoven i Palestrina amb la carretera de Terrassa, i per l'altra, la connexió a la Plaça de Ròmul entre el dos nivells que conformen la plaça i l’enllaç entre els carrers de Bècquer i Plaute.

En total s'invertiran 492.000 euros per millorar escales i s'instal·lin rampes que eliminin les barreres arquitectòniques. D'aquesta quantitat, a Cifuentes s'hi destinaran 230.533,71 euros i un termini d’execució de tres mesos un cop s'iniciïn els treballs i a Can Rull, 241.333,61 amb un calendari de quatre mesos.

Aquestes intervencions donen compliment, en part, a una moció aprovada en el ple ordinari de febrer de l'any 2020. Una proposta que va dur Junts per Sabadell i va obtenir la unanimitat dels regidors. Consistia en la identificació de "punts negres" de Cifuentes per actuar en conseqüència, i amb caràcter "prioritari".